Amerikalı Oyuncu Heard Boşanma Tazminatını Bağışlıyor

Amerikalı oyuncu Amber Heard, ünlü yıldız Johnny Depp'den alacağı 7 milyon dolar boşanma tazminatını yardım kuruluşlarına bağışlayacağını söyledi.

Amber Heard, yaptığı açıklamada, boşanma davasından elde ettiği tazminatın tamamını, şiddete maruz kalan kadınlar ve hasta çocuklar yararına Amerikan İnsan Hakları Sendikası (ACLU) ve Los Angeles Çocuk Hastanesine bağışlayacağını belirtti.

Heard, evlilikleri sırasında Depp tarafından defalarca şiddete maruz kaldığını iddia etmiş, ünlü aktör Johnny Depp'in avukatı ise suçlamaları reddederek, Heard'i, daha yüksek tazminat elde etmek için aile içi şiddet bahanesini öne sürmekle suçlamıştı.

Paranın hiçbir zaman önceliği olmadığını dile getiren Heard, 'Anlaşmada da ifade ettiğim üzere bu paranın kendilerini savunmak için benim kadar şanslı olmayanlara destek olacağını umuyorum.' dedi.

Heard ve Depp'in tartışmalı ve uzun süren boşanma sürecinde, bu hafta Johnny Depp'in 7 milyon dolar tazminat ödemeyi kabul etmesiyle anlaşma sağlanmıştı.

İkili, salı günü yaptıkları ortak yazılı açıklamada, 2011 yılında 'The Rum Diary' setinde başlayan ilişkilerinin çalkantılı bir süreçten geçmesine rağmen hep sevgi üzerine kurulu olduğunu ancak karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde bu ilişkiyi sonlandırmak zorunda olduklarını ifade etmişti.

Mahkemenin ilk oturumuna yüzünde ve gözünde morlukla gelen 30 yaşındaki Heard, Depp'in kendisine fiziksel tacizde bulunduğunu ve tartışma sırasında cep telefonu fırlattığını savunmuştu.

Kaynak: AA