Yeşilay'dan Uluslararası Karikatür Yarışması

Yeşilay’ın Uluslararası Karikatür Yarışması düzenleyeceğini belirten Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, yarışmaya yaş sınırlamasının olmadığını ifade ederek, herkesin yarışmaya katılabileceğini söyledi.

Yeşilay'dan Uluslararası Karikatür Yarışması
Yeşilay, mizah yoluyla kamuoyunun özellikle de gençlerin bağımlılıklardan uzak bir dünya için düşünmelerini ve refleks geliştirmelerini sağlamak amacıyla Uluslararası Karikatür Yarışması düzenliyor.

Düzenlenen karikatür yarışması ile ilgili bir açıklamalarda bulunan Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel, yarışmaya katılacak olan katılımcıların 3 eseriyle birlikte 20 Kasım´a kadar başvuru yapabileceklerini belirtti.

Özöncel, “Yeşilay genel merkezimiz, mizah yoluyla kamuoyunun özellikle de gençlerin bağımlılıklardan uzak bir dünya için düşünmelerini ve refleks geliştirmelerini sağlamak amacıyla Uluslararası Karikatür Yarışması düzenliyoruz. Yaş sınırlaması olmayan ve herkesin katılabileceği yarışmaya uyuşturucu madde, tütün, alkol, teknoloji, kumar bağımlılığı ve insana ve topluma verdiği zararlar konusundaki eserler ile başvurulabilecek.

3 bin dolar büyük ödüllü yarışmaya katılımcılar en fazla 3 eseriyle 20 Kasım 2016 tarihine kadar başvuru yapabilecektir. Ödül almamış olmak şartıyla başka yerde yayınlanmış eserler yarışmaya katılabilecektir” diye konuştu.

Kaynak: İHA