Yeni Keçiören Bulvarı'nda Çalışmalar Hızla Sürüyor

Başkent’in en kalabalık ikinci ilçesi olan Keçiören’de trafiği önemli ölçüde rahatlatacak Yeni Keçiören Bulvarı’nda çalışmalar hızla devam ediyor. Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasının ardından çalışmalar bulvarın ikinci bölümünü oluşturan Samsun Yolu tarafına kaydırıldı.

Yeni Keçiören Bulvarı'nda Çalışmalar Hızla Sürüyor
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Fatih Köprüsü’ne paralel olacak Yeni Keçiören Bulvarı’nın birinci etabı olan Basınevleri tarafında 3 katlı kavşak çalışmaları kapsamında 2 köprü, 1 alt geçit ve 1 hemzemin kavşağın 3 ay gibi kısa sürede inşa edildiğini söyledi.

Basınevleri Kavşağı’nın trafiğe açılmasıyla çalışmaların projenin ikinci etabı olan Samsun Yolu kesişimine kaydırıldığını belirten Üçpınar, “Samsun Yolu kesişiminde de 1 köprü ve 2 alt geçidin yapımı devam ediyor” dedi.

Vedat Üçpınar, Yeni Keçiören Bulvarı’nın Basınevleri bölümünde yapılan Selçuklu Caddesi ile Gülhane Caddesi yönündeki yaklaşık 250 metre uzunluğundaki köprünün trafiğe açıldığını, Selçuklu Caddesi ile yeni bulvar arasındaki 420 metre uzunluğundaki köprünün ise projenin ikinci etabı olan Samsun Yolu kesişimindeki çalışmaların tamamlanmasıyla hizmete gireceğini anlattı.
Kaynak: İHA