Vali Güvençer'e Ziyaretler Sürüyor

Manisa’da 2 ay önce göreve başlayan Vali Mustafa Hakan Güvençer, ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulunan ve sorunlarını aktararak çözümü konusunda yardım isteyen konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Vali Güvençer'e Ziyaretler Sürüyor
Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer sabah ilk olarak Yörükler Derneği Başkanı Hüseyin Şentürk ve yönetimi, Akhisar Genç İşadamları Derneği Başkanı Özkan Kalın ve yönetimi, Beşir Derneği Başkanı Mustafa Akdoğan ve Semerkant Vakfı Manisa Şube Başkanı Hüseyin Isıyel’i ağırladı.

Yörükler Derneği Başkanı Hüseyin Şentürk yoğun programları arasında kendilerini kabul ettiği için Vali Güvençer’e teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Konuklarını ağırlamaya öğleden sonra da devam eden Vali Güvençer’i Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin ve yönetimi, Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER) Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Şentürk ve üyeleri, Mevlana Düşüncesi Araştırmaları Derneği Başkanı Mehmet Veysi Dörtbudak ve yönetimi, Deri Sanayicileri Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Kuralı ve yönetimi de ziyaret etti.

Kahveciler Odası Başkanı Mehmet Çetin, “Sayın Valim bizleri kabul ettiğiniz için sizlere teşekkür ederiz. Manisa Kahveciler Odası olarak 700 üyemiz var. Üyelerimizin 100’e yakını bayan. Bayan üyelerimizin olması son günlerde sıkça kafe açılmasından kaynaklanıyor” dedi.

JESDER Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Şentürk de Vali Güvençer’e kabullerinden dolayı teşekkür ederek jeotermal işletmeleri hakkında bilgi verdi. Manisa ili sınırları içerisinde 11 işletmeleri bulunduğunu, jeotermal sahalarının Manisa ve İzmir’de olduğunu, bunun da yüzde 90’ının Manisa sınırları içerisinde Alaşehir, Salihli ve Turgutlu bölgesinde yer aldığını belirten Şentürk, ayrıca Alaşehir’de 3 jeotermal santralin çalıştığını, 5 santralin de inşaat halinde olduğunu söyledi.



Deri Sanayicileri Yapı Kooperatifi Başkanı Ahmet Kuralı ve yönetimi de Vali Güvençer’e Kooperatif hakkında bilgi vererek yaşadıkları sorunların çözümü konusunda destek istedi.

Vali Güvençer de konuklarına ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, tarım, sanayi, turizm ve enerji alanlarında önemli potansiyeli barındıran Manisa’nın ve Manisalıların sorunlarını çözme konusunda yasalar çerçevesinde gereken çabayı göstereceğini, katkısı olursa bundan mutluluk duyacağını ifade etti.

Kaynak: İHA