Üniversite Kayıtları Devam Ediyor

2016-2017 eğitim-öğretim yılı için yapılan yerleştirme işlemlerine bağlı olarak kayıt hakkı kazanan yaklaşık 65 bin öğrencinin kayıt işlemleri, Atatürk Üniversitesi Öğrenci İşlere Daire Başkanlığı ile Açıköğretim Fakültesi Dekanlığı bünyesinde oluşturulan Kayıt Merkezlerinde yapılıyor.

Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı kayıt merkezini ziyaret ederek, kayıtlar ile ilgili bilgi alan Rektör Vekili Prof. Dr. Nihat Yatkın, üniversiteye kayıt hakkı kazanan öğrencilerin e-devlet üzerinden de kayıt yaptırabileceklerini, kayıtlarını e-devlet üzerinden yaptırmayan öğrencilerin ise üniversitemizde oluşturulan kayıt merkezinde kayıt işlemlerini yaptırabileceklerini söyledi.



Bugün itibariyle örgün öğretim programlarına yerleşen öğrencilerden 20 bine yakınının kayıt işlemlerinin tamamlandığını da vurgulayan Yatkın, e-devlet kayıtlarının 18 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 23.59’a kadar uzatıldığını ifade etti.

Kayıtlar ile ilgili organizasyondan duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Nihat Yatkın, öğrencileri ve bu süreçte onları destekleyen ailelerini tebrik ederek, öğrencilere yükseköğrenim hayatlarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA