Ruhsatlarını Ailelerinden Aldılar

Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odasında (SMMO) düzenlenen ruhsat töreninde stajlarını başarıyla tamamlayan 22 kişi ruhsatlarını aldı. Odanın yeni üyelerinden bazıları eşlerinden, bazıları annesinden bazıları da staj yaptıkları mali müşavirlerin elinden ruhsatlarını alırken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Ruhsatlarını Ailelerinden Aldılar
Manisa Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası tarafından stajlarını başarıyla tamamlayan 22 yeni üyeye serbest muhasebeci ve mali müşavirlik ruhsatı verildi.

Manisa SMMO Başkanı İsmet Taner başkanlığında odanın TESMER Toplantı salonunda gerçekleştirilen törene yeni üyeler aileleriyle birlikte katıldı.

Başkan Taner yeni üyelerle odalarının daha da güçlendiğini belirterek herkese başarılar ve hayırlı kazançlar temennisinde bulundu.

Yeni üyelerin kendilerini tanıtmasının ardından Oda Başkanı İsmet Taner’in ruhsat alacaklara ‘Ruhsatı kimin elinden almak istersiniz’ diye tek tek sorması üzerine yeni üyelerin çoğu zorlu bir süreçte kendilerine en çok destek olan eşleri, anneleri, babaları ve staj yaptıkları mali müşavirlerden almak istediklerini belirtti.

Bazı üyeler ise ruhsatlarını eşleri ve çocuklarının elinden aldı. Bazı üyelerin ruhsatlarını da oda başkanı İsmet Taner takdim etti.

Renkli görüntülerin yaşandığı ruhsat töreniyle Bedrettin Duman, Erdoğan Gökmen, Elzem Kaplanoğlu, Esra Işık Hancı, Fuat Akgül, Gülşah Ünal, Gizem Satıoğlu, Gülsüm Süzen, Hüseyin Çelik, İsmail Baş, Mehmet Alabaz, Murat Gürbüz, Nuri Sarı, Ozan Silici, Rahmetullah Kocabaş, Serpil Çil, Selma Orşen, Sinem Öngider, Soner Özer, Soner Sertkan, Şenay Gürbüz ve Şule Çakır serbest muhasebeci ve mali müşavir olarak odanın yeni üyeleri oldu.
Kaynak: İHA