Muratpaşa Belediyesi'nden Ermenek Ve Zeytinköy Bilim Merkezi'ne Ziyaret

Muratpaşa Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz, TEOG’te yüzde 100 yerleştirme başarısına ulaşan Ermenek ve Zeytinköy Bilim ve Eğitim Merkezi öğretmenlerine ziyarette bulundu.

Muratpaşa Belediyesi'nden Ermenek Ve Zeytinköy Bilim Merkezi'ne Ziyaret
Başkan Yardımcısı Hasan Kaçmaz ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Emin Sözen, belediyenin kentin maddi imkanları kısıtlı iki noktası Zeytinköy ve Ermenek’te kurduğu eğitim ve bilgi merkezlerinin TEOG’ta gösterdiği yüzde 100 yerleştirme başarısı nedeniyle öğretmenlere ‘teşekkür’ ziyaretinde bulundu.

Ermenek Türkan Saylan Eğitim ve Bilim Merkezi ve Zeytinköy Eğitim ve Bilim Merkezi’yle TEOG sınavlarına hazırlanan 59 öğrencinin hepsi ilk 5 tercihinden birine yerleştiğine dikkat çeken Başkan Yardımcısı Kaçmaz, öğretmenlere “Sizler ortaya koyduğunuz mücadele ve gösterdiğiniz azimle Muratpaşa Belediyesi’nin yüz akısınız” dedi.

Muratpaşa Belediyesi’nin, Başkan Ümit Uysal’ın ortaya koyduğu vizyonla sadece Muratpaşa’nın değil Antalya’nın imkanları en kısıtlı iki noktasında oluşturduğu eğitim ve bilim merkezlerinde çok önemli bir başarıya ulaştığının altını çizen Kaçmaz, “Anne ve babalar bugün çocuklarıyla ne kadar gurur duyuyorsa biz de sizlerle aynı şekilde gurur duyuyoruz. Sosyal demokrat anlayışla hizmet üreten Muratpaşa Belediyemizin insan yaşamında ne denli köklü değişiklikler sağlayabileceğini sizler burada gösterdiniz. Sadece çocuklarımızın değil onların ailelerinin de hayatları olumlu yönde değiştirdiniz.”

SADECE ÇOCUKLAR DEĞİL

Sosyal Yardım İşleri Müdürü Sözen ise başarının mimarı öğretmenleri kutladı ve Zeytinköy ve Ermenek Bilim ve Eğitim Merkezlerinin sadece çocukların eğitimine yardımcı olan birer mekandan çok daha fazlası olduğunu söyledi.

Öğretmenlerin çocuklarla birlikte ailelerini de çalışma ortamı içine dahil etmeye başardığını aktaran Sözen, “Öyle güzel bir iletişim kuruldu ki bunun sonunca bu başarı ortaya çıktı” dedi.

Kaynak: İHA