Giresun'daki Trafik Kazası

Giresun'un Bulancak ilçesindeki trafik kazasında hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişinin cenazeleri, akrabalarının kıldırdığı cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

Bulancak ilçesinde minibüsün şarampole devrildiği kazada ölen 4 kişi, yakınlarının kıldırdıkları cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

İlçenin Damudere köyünde fındık toplamaya giderken şarampole devrilen minibüsteki Şenel Aydın ile oğlu Zikrullah Aydın, amcası İsmet Aydın ve Ayşe Aydın için öğle namazının ardından Sarayburnu Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törende, İsmet Aydın'ın cenaze namazını Kur'an kursu öğreticisi oğlu Ethem Aydın, Şenel Aydın'ın namazını kardeşi Hüseyin Aydın ve Zikrullah Aydın'ın namazını ise kuzeni Muhammet Aydın kıldırdı.

İsmet Aydın'ın diğer oğlu olan Piraziz Eren Camisi imamı Emin Aydın ise yengesi Ayşe Aydın'ın cenaze namazını kıldırdı.

Daha sonra cenazeler, aynı mahalledeki aile mezarlığına defnedildi.

Cenaze törenine, kazada ölen İsmet Aydın'ın yeğeni eski Giresunspor Kulübü Başkanı Olgun Aydın ve ailenin diğer yakınlarının yanı sıra Giresun Vali Yardımcısı Yüksel Çelik, Bulancak Kaymakam Vekili Hamit Genç, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, İl Müftüsü Muhittin Oral ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Damudere köyü Odadüzü Mahallesi'nde Şenel Aydın idaresindeki minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrilmiş, kazada minibüs sürücüsü Şenel Aydın ile oğlu Zikrullah Aydın, amcası İsmet Aydın ve Ayşe Aydın hayatını kaybetmişti.

Ölenlerden Ayşe Aydın'ın eşi Adem Aydın ve Şenel Aydın'ın eşi Ayşe Aydın ile Ahmet ve Güllü Aydın ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA