Dehşet Anlarına Şahitlik Eden 10 Yaşındaki Kız Adalet İstedi

Geçtiğimiz günlerde 10 yaşındaki kızının yanında darp edilen Cem Erzurum, ailesine yönelik tehditlerin sürdüğünü iddia etti. Dehşet anlarına şahit olan kızı ise, "Ben düştüğümde üzerime bastılar. Sonrasında babam polisleri aradı, yardım ettiler. Hepinizi bu evden kovacağız diyorlar. Evimizin önünde sopalarla toplanmış tehdit ediyorlar. Ben çok korkuyorum" dedi.

Dehşet Anlarına Şahitlik Eden 10 Yaşındaki Kız Adalet İstedi
Bursa’da ailesi ile birlikte yaşayan 45 yaşında inşaat sektöründe çalışan Cem Erzurum, 10 yaşındaki kızının gözü önünde saldırıya uğramış ve şikayetçi olmuştu. Yaşanan olayda Erzurum, bir süre önce aynı apartmanda oturan karşı komşusu kadın ile üst komşuları arasındaki kavgayı ayırmış, ancak üst komşuları tartışmada taraf olduğu gerekçesiyle Cem Erzurum’a tavır almıştı. Yaşanan bu olaydan birkaç gün sonra kızı ile markete inen Erzurum, üst kattaki komşusu ile kapıda karşılaştı. Önce zanlılardan birisi kendisine omuz attı. 10 yaşındaki kızı Cansın ile markete giden Cem Erzurum, tam marketten çıkarken, önce 3 kişi kendisine saldırdı ve darp olayı marketin içinde toplam 6 kişinin saldırısıyla devam etti.

Olaya şahitlik eden küçük kız da yere düştü. Yerlerde de tekmelenen bir çocuk babası Cem Erzurum, market çalışanlarının yardımıyla kurtuldu. Erzurum, komşusu olan bu kişilerden şikayetçi oldu. Polis ise güvenlik kamerasına el koyup soruşturma başlattı. Bu olayların ardından, ellerinden sopalarla tehditler saçan zanlılar, “Sizi bu evden çıkaracağız “ dedi.

Sesini yetkililere duyurmak için açıklamalarda bulunan Cem Erzurum, Bursa Valiliği önünde basın açıklamasında bulundu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, sivil toplum kuruluşları ve diğer yetkililere seslenen Erzurum, "Kanunların bana izin verdiği süreç içerisinde eylemlerime devam edeceğim. Türk adaletine güveniyor ve gerekli cezanın verileceğini düşünüyorum“ dedi.

Olayın şokunu hala üzerinden atamayan 10 yaşındaki Cansın ise, "O gece babamla markete indik. Bir anda adamlar babamı dövdüler. Ben kasanın altına düştüm ve çok korktum. Ben düştüğümde üzerime bastılar. Sonra babam polisleri aradı, yardım ettiler. Hepinizi bu evden kovacağız diyorlar. Evimizin önünde sopalarla toplanmış tehdit ediyorlar. Ben çok korkuyorum“ diye konuştu.

Yetkililerden yardım isteyen ailenin komşuları ve yakınları ise, "Bunu yapanların cezasının alması gerekiyor. Bunun gibi birçok yaşanan olay var. Ama insanlar sesinin çıkartamıyor. Bunlara gereken ceza verildiğinde bunun örnek teşkil edeceğini düşünüyorum" dedi.

Kaynak: İHA