Büyükşehir Yaz Sezonunda Etkinliklerine Hız Verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Mavi Bayraklı Kerpe plajları yeni etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Büyükşehir Yaz Sezonunda Etkinliklerine Hız Verdi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’nın yaptığı çalışmalar sonucunda Miço Koyu hizmete açılacak. Düzenlenecek törene Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katılacak. Tanıtım programı nedeniyle Miço Koyu Kadınlar Plajı, 20 Ağustos Cumartesi günü saat 13.00’ten sonra kadınlara hizmet verecek. Çalışmalar kapsamında Miço Koyu Kadınlar Plajında; spor alanları, sosyal donatılar, otopark, soyunma kabinleri ve lavabo olacak. Hafta sonunda yapılacak tanıtım programı nedeniyle cumartesi günü kadınlar plajı saat 13.00’ten sonra kadınlara hizmet verecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle yapılacak olan Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası ise 21 Ağustos Pazar günü yine Mavi Bayraklı Kandıra Kerpe Halk Plajı’nda düzenlenecek. Sekiz kategoride yapılacak Kocaeli Açık Su Yüzme Şampiyonası’nda toplam 28 bin 800 TL ödül dağıtılacak.
Kaynak: İHA