Başkan Tollu Açıklaması 'Turizme Önem Veriyoruz'

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçenin coğrafi konumu itibariyle doğal bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirterek, "Biz bu potansiyeli en mükemmel bir şekilde değerlendirip Erdemli’yi turizmin gözbebeği haline getireceğiz" dedi.

Başkan Tollu Açıklaması 'Turizme Önem Veriyoruz'
Tollu, Kumkuyu Mahallesi’nde bulunan karavan alanını gezerek vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Erdemli Belediyesi hizmetlerinin kalitesinin arttırılması için sorunları yerinde tespit ettiklerini dile getiren Tollu, “Bu tür ziyaretlerle hem sorunları yerinde tespit ediyoruz hem de kalitenin arttırılması konusunda atılacak adımlarda turizm işletmecilerinin ve bizzat buraları kullanan turist ve vatandaşlarımızın görüşlerini alarak en doğruyu, en mükemmeli bulmaya çalışıyoruz. Her şey kaliteli bir turizm şehri oluşturabilmek için” diye konuştu.

Yapılan tüm çalışmaların Erdemli’nin kaliteli bir turizm şehri olması adına yapıldığına dikkat çeken Tollu, “Bizim hizmet anlayışımız vatandaş odaklı bir hizmet anlayışıdır. Tüm yapılan hizmetlerimiz vatandaşın hayatını müreffeh bir ortamda geçirmesi içindir. Bu amaçla zaman zaman vatandaşımızın memnuniyet derecesini ölçmek adına vatandaşımızın ayağına gelerek dertlerini, sıkıntılarını ve belediyeden isteklerini dinliyor, bu konuda acil çözümler üretiyoruz” ifadelerini kullandı.

Erdemli’ye yapılacak olan hizmetlerin siyasi münazaralardan uzak tutularak yapılması gerektiğini vurgulayan Başkan Tollu, şöyle devam etti; "Erdemli’de turizmden söz edilince, ilk akla gelen yerler sahil mahallelerimizdir. Sahil mahallelerimiz, coğrafi konum itibariyle doğal bir turizm potansiyeline sahip. Biz bu potansiyeli en mükemmel bir şekilde değerlendirip Erdemli’yi turizmin gözbebeği haline getireceğiz. İnşallah sizlerin desteğiyle bu potansiyeli de kullanarak Erdemli’yi turizmde bir numara yapacağız.”
Kaynak: İHA