Yaz Spor Okullarında Eğlenerek Öğreniyorlar

Turgutlulu çocukların yaz tatilini keyifli zamanlara dönüştüren yaz spor okulları, eğiterek öğretmeye devam ederken, futbol, basketbol, güreş, yüzme, voleybol ve satranç branşlarında eğitim gören 7-14 yaş grubundaki çocuklar da kendilerine tanınan imkanlardan dolayı Belediye Başkanı Turgay Şirin ve tüm eğiticilere teşekkür etti.

Yaz Spor Okullarında Eğlenerek Öğreniyorlar
Turgutlu Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü koordinesinde yürütülen yaz spor okulları geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun tempoyla devam ediyor. İlk ve orta öğretim öğrencilerinin yaz tatillerini eğlenceli bir öğretiye dönüştüren kurslarla geleceğin potansiyel başarılı sporcuları yetiştiriliyor. Genç yeteneklerin keşfedilmesi ve sporla yaşam bilincinin oluşturulmasının yanı sıra sosyal hayatın birer parçası olan dostluklara zemin oluşturan yaz spor okul öğrencileri ise kurslardan duydukları memnuniyeti ifade ederek, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere kursların başarılı bir şekilde yürütülmesine katkı sunan herkese teşekkür etti.

Çocuklardan mesaj var

Fiziksel ve zihinsel gelişimlerine katkı sunan kurslardan duydukları memnuniyeti ifade eden çocuklar, duygu ve düşüncelerini paylaşarak belediyeye teşekkür etti.

Futbol kursuna katılan Halim Can Demirci, “Futbolu çok seviyorum. Burada çim halı sahada futbol oynamaktan çok mutluyum. Hocalarım çok iyiler, arkadaşlıklar edindim. Başkanıma çok teşekkür ediyorum.” Derken, yüzme kursuna katılan Görkem Çetin de, “Hocalarım sayesinde yüzmemi geliştiriyorum, spor yapıyorum. Arkadaşlarımla da eğleniyoruz. Turgutlu Belediyesi ve Başkanımıza çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Futbol kursuna katılan Kaan Emre Bayram ise, “Yazın başından beri spor okullarına geliyorum. Burada güzel arkadaşlıklar edindim. Öğretmenlerim sayesinde kendimi geliştiriyorum. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e bize bu fırsatları verdiği için teşekkür ediyorum” şeklinde konuşurken, Yüzme kursiyerlerinden Şevket Ergin de şunları söyledi: “2 yaz sezonuyla birlikte yüzmemi geliştirdim. Burada arkadaşlarımla birlikte eğleniyorum. Hocalarıma ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.”
Kaynak: İHA