Yargıtay Başkanı Cirit, Yargı Mensuplarını Ağırladı

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, memleketi Balıkesir’in Gömeç ilçesinde Yargıtay üyelerini ağırladı.

Yargıtay Başkanı Cirit, Yargı Mensuplarını Ağırladı
Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit’in verdiği yemeğe yüksek yargı üyelerinin yanı sıra Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da katıldı.

Yemeğe Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca, Birinci Başkan Vekili Seyit Çavdar, 18. Daire Başkanı Mustafa Aysal, 19. Daire Başkanı Şükrü Saraç, 17. Daire Başkanı Abdülhalik Yıldız ve Yargıtay üyeleri, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, körfez kaymakamları, belediye başkanları ve çok sayıda davetli iştirak etti.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Burhaniye’de doğduğunu hatırlatarak, “Burhaniye, Kazdağları ve Madra Dağı arasında havası, suyu, denizi, tarihi değerleri ile Çaka Bey yiğitlerinden gelen ve vatan toprağına sahip çıkan Kuvvacılarla tanınan önemli yerlerden biridir. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyorum” dedi.

15 Temmuz’da yaşanan darbe teşebbüsüne işaret ederek, bu memleketin bir daha bunu yaşamamasını dileyen Rüştü Cirit, Türkiye üzerinde oynanan oyunların tutmayacağını vurguladı.
Kaynak: İHA