Urganlı Halkı İstedi Yollar Genişledi

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir ile birlikte Urganlı Mahallesinde başlayan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinlerinin talebi üzerine başlayan yaklaşık 4 kilometrelik yol, 2,5 metrelik genişleme çalışmasıyla çok daha kullanışlı ve çok daha güvenli hale geldi.

Urganlı Halkı İstedi Yollar Genişledi
Geçtiğimiz yıl sıcak asfaltla yepyeni bir görünüme kavuşarak Urganlı Mahallesinin önemli bir sorununun çözüldüğü 4 kilometrelik yolda genişletme çalışması başlatıldı. Tarım arazileriyle çevrili, mahallenin Akköy, İzzettin, Musulcalı, Çampınar Mahallesi bağlantısı olan mevcut yolda şarampol dolgularına başlanılarak, yol 2,5 metre genişletildi. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir ile birlikte mevcut yolda incelemelerde bulundu. İncelemeye Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar da eşlik etti.

“Yol emniyeti sağlıyoruz”

Hem mahalle sakinlerinin hem de arazisi olan çiftçilerin yoğun olarak kullandığı yolun sıcak asfaltla beraber düzenli hale geldiğini hatırlatan Belediye Başkanı Turgay Şirin, mahalle sakinlerinin talebi üzerine de genişletme çalışmasına başlanıldığını söyledi.

Başkan Şirin, “Üzüm sezonu dolayısıyla özellikle tarım araçlarının geçiş güzergahı olan yolumuza dair vatandaşlarımızın yol genişletme talebi vardı. Bu doğrultuda da Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa sürede yol dolgu çalışmalarına başlanıldı. Görüldüğü üzere ortaya oldukça geniş bir yol ortaya çıktı. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

4 mahallenin bağlantı yoluna neşter

Manisa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını ifade eden Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir de yol emniyeti sağladıklarını ifade ederek, genişleyen yolun özellikle çiftçiler için büyük kolaylık olacağını söyledi.

Demir, “Sıcak asfaltla çok büyük bir sorunu ortadan kaldırdığımız 4 kilometrelik yolda zamanla genişleme ihtiyacı duyuldu. Çünkü mevcut yol 4 mahallenin Urganlı Mahallesine bağlantı yoludur. Halkımızın bu doğrultudaki beklentisini karşılamak adına da şarampol dolgu çalışmalarına başladık. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA