Kırıkkale Protokolünden Başbakan'a Ziyaret

Kırıkkale Valisi, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri ile Belediye Başkanı ve İl Genel Meclisi başkanı Başbakan Binali Yıldırım’ı

Kırıkkale Protokolünden Başbakan'a Ziyaret
TBMM’deki makamında ziyaret ettiler.

Öğlen saatlerinde gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Dilekçe Komisyonu Katip Üyesi Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Başkanı Ramazan Can, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir ile İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, Kırıkkale Valisi M. İlker Hatankaçmaz ile Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı katıldı.

Heyet Başbakan Binali Yıldırım’a 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileterek Kırıkkale ile ilgili gelişmeler, FETÖ terör örgütüne yönelik çalışmalar ile Kırıkkale’ye talep edilen askeri birlik konusunda bilgi verildiği öğrenildi.

Son derece samimi bir ortamda geçen görüşmenin neticelerinin olumlu sonuçları olacağına işaret edilen ziyaretle ilgili açıklamada, Kırıkkale heyetinin Başbakan ile üst düzey bir görüşme yaptığı vurgulandı.

Başbakan Binali Yıldırım’la yönelik ziyaret konusunda bir açıklama yapan AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir, “Sayın Başbakanımızla keyifli bir sohbetimiz oldu. 15 Temmuz darbe girişiminden ötürü geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. İçinde askeri birliklerden birinin Kırıkkale’ye getirilmesi konusundaki talebimiz olmak üzere Kırıkkalemizin bazı ihtiyaç ve taleplerini kendilerine bir dosya halinde ilettik. Sayın Başbakanımız ilettiğimiz konularla ilgili olarak ilgileneceğini ve ilgili yerlere talimat vereceğini söyledi” dedi.

Kaynak: İHA