İş Bankası'ndan 'Geleneksel Bayram Kredisi'

Türkiye İş Bankası, geleneksel hale gelen bayram kredisi kampanyasıyla yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde de müşterilerinin nakit ihtiyacını karşılıyor.

Bankadan yapılan açıklamaya göre, 20 Eylül 2016'ya kadar sürecek kampanya kapsamında, tüm bireysel ihtiyaçlar için günlük 6 lira taksitle 5 bin lira kredi kullanma imkanı veriliyor. Kampanyada, 50 bin liralık ve 36 ay vadeye kadar kredi seçenekleri de sunuluyor.

İhtiyaç kredisine başvurular; nakit, TC kimlik numarası, kredi tutarı ve aylık gelir bilgileri aralarında bir boşluk bırakılarak 4402'ye mesaj gönderilerek yapılıyor. Gönderilen her bir mesaj için GSM operatörlerince 1 mesaj karşılığı ücret tahsil ediliyor.

İşCep, internet şubesi, bankamatikler, 'isbank.com.tr' veya '0850 724 0 724' telefon şubesi üzerinden de kredi başvurusu yapılabilirken, başvuru cevabı anında cep telefonuna iletiliyor.

'Geleneksel Bayram Kredisi' ile ilgili detaylı bilgi; 'isbank.com.tr', '0850 724 0 724' telefon şubesi ve tüm İş Bankası şubelerinden edinilebiliyor.

Kaynak: AA