İntihara sürükleyen neden ortaya çıktı

Antalya’da bir polis memuru tarafından ölümün eşiğinden kurtarılarak hayata bağlanan genç kadının kocasından işkence gördüğü iddia edildi.

İntihara sürükleyen neden ortaya çıktı
Geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı içerisinde intihar girişiminde bulunan Gülşah E.'yi görenler durumu polise bildirmiş olay yerine gelen ekipler genç kadını ikna etmek için uzun süre mücadele etmişti. Hiçbir şey konuşmadan sadece atlayacağı falezlere bakan Gülşah E.'yi, motosikletli Polis Memuru Yılmaz Kılınç arkasından yaklaşılıp sarılarak kurtarmıştı. Polisin yaptığı hamle, genç kadını ölümün eşiğinden döndürerek hayata tutunmasını sağlamıştı.

Genç kadın sağlık kontrolünden geçirildiği sırada, yaşadıkları gün yüzüne çıktı. 2 aydır evli olan Gülşah E.'nin, kocası H.E. tarafından günlerdir türlü işkenceye maruz bırakıldığı ve evden kovulduğu için son bir haftadır da parklarda yaşamak zorunda kaldığını anlattığı öğrenildi. Polise yaşadıklarını anlatan genç kızın en sonunda dayanamayarak intihar etmek istediği ortaya çıktı.

Gülşah E'nin yaşadığı travmadan kurtulmak için olay sonrası psikolojik tedavi görmeye başladığı kaydedildi.

Kaynak: İHA