Başkan Saatcı'dan CHP'li Kullukçu'ya Su Sevabı

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu’nun kendisi aleyhine yaptığı açıklamaya sert bir dille cevap verdi.

Başkan Saatcı'dan CHP'li Kullukçu'ya Su Sevabı
CHP Fethiye İlçe Başkanı Kullukçu, Başkan Saatcı’nın 2014 yerel seçimlerinden önce FETÖ’ye ait kurumlara ve diğer cemaatlere abonesiz olarak su verilip verilmediğini, yerel seçimlerde bir seçim pazarlığı yapılıp yapılmadığı, yapılmışsa bunun karşılığında ne verildiğini sormuştu.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamada; “Pavlov psikolojisiyle hareket edip, durumdan vazife çıkarmaya çalışan zavallı bir şahsiyet aklınca bizi karalayacak. Bak biçare; şu an tüm abone kayıtları, belgeler MUSKİ’nin elinde yani 2014 yılından önce yaptığımız ne varsa elinizde. Yaptığın iş gereği adliyenin yolunu bilirsin. Git gereğini yap. Bir meclis üyesinin gündemdeki soruşturma ile ilgili olarak gözaltına alınması ve bu yolla tarafımıza ulaşma gayreti, zavallı bir akıl ürünüdür. Makam, mevkii için, mesleğinin ahlaki kurallarına hiçe sayan, masumiyet ve cezaların şahsiliği prensibini çiğneyen, kendi çıkarları için insanlara her türlü iftirayı atan, çaresizlikten ne yapacağını şaşıran zavallıların sözcülüğüne savunan zat, unutma ki, şerefle bitirilmesi gereken en asil görev hayattır dedi.

Ne kadar çırpınırsanız çırpının. Beşkaza kamuoyu neyin ne olduğunun farkında. Senin de kimlerin sözcülüğünü yaptığını elbet bu halk biliyor. Yaşadığınız, ekmeğini yediğiniz Fethiye’nin çıkarları yerine, siyasi çıkarlarını gözeten, Beşkaza’nın menfaatlerini kişisel çıkarlarına tercih eden, tavırlarınızın cevabını, elbet zamanı gelince saygıdeğer Fethiyeliler verecektir. Yaptığınız her türlü karalama ve ahlaki değerden yoksun iftiralar, Fethiyelilerin pahalı su tükettiği gerçeğini değiştirmeyecektir. Azıcık aklınız var ise, yaptığınız yanlışlardan dönersiniz. Yanlıştan dönmek de elbette bir erdemdir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA