Bakan Veysel Eroğlu Bartın'a Geliyor

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu’nun 19 Ağustos Cuma günü Bartın’a geleceğini ve bazı tesislerin temel atma ve bazılarının da açılışlarını gerçekleştireceğini ve 13 Ağustosta meydana gelen sel afeti nedeniyle ilde incelemeler yapacağını belirtti.

Bakan Veysel Eroğlu Bartın'a Geliyor
Milletvekili Tunç, Bartın’da 13 Ağustos günü meydana gelen sel afeti nedeniyle hükümet olarak tüm kurumları ile afetin hasar ve zararını ortadan kaldırmak için seferber olduklarını belirterek, “Bu kapsamda afet sonrası Sayın Başbakanımız başta olmak üzere ilgili bakanlarımız afet konusunda yakından ilgilendiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Orman ve Su işleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu da, afet anında arayarak, ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti ve DSİ ve Orman işletmelerinin tüm araç ve teçhizatı ile seferber etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ulaştırma Bakanımız da Karayollarının bölgedeki tüm imkanlarını ilimize aktardı. AFAD’dan sorumlu Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak’ta hasar ve zararın giderilmesi için gereken ne ise yapılacağını açıkladı” dedi.

Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu Bartın ziyareti kapsamında 19 Ağustos Cuma günü havadan helikopterle sel afetine maruz kalan yerleri inceleyecek. Ardından da Bartın’da Bakanlığına bağlı bazı tesislerin temel atmasını bazılarının da açılışlarını gerçekleştirecek olan Bakan Eroğlu, Valilik ve AK Parti il Başkanlığını ziyaret ettikten sonra İl Koordinasyon toplantısına katılacak.
Kaynak: İHA