Aile Ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Ersoy, Sandıklı'da

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Sandıklı ilçesinde 'Aile ve Sosyal Destek Programı Hizmet İçi Eğitimi' (ASDEP) programına katıldı.

Bir termal otelde gerçekleştirilen hizmet içi eğitime, Vali Aziz Yıldırım, Kaymakam Faik Arıcan ve Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl katıldı.

Bakan Yardımcısı Ersoy, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 15 Temmuz şehitlerini, ayrıca bu coğrafyanın vatan olması için bugüne kadar verdiğimiz bütün şehitleri ve bütün kahramanları saygı, minnet ve şükranla andığını söyledi.

Ersoy, 'Eğitim faaliyetlerinin, bu haftaki programımızın başarılı geçmesini temenni ediyorum. Hepinize canı gönülden başarılar diliyorum. Tekrar hem katılımları, hem ev sahiplikleri ile bizi burada yalnız bırakmayan değerli Valimiz Aziz Yıldırım Beye, Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza ve değerli mesai arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum.' dedi.

Daha sonra toplantıda Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Sandıklı ilçesi ve Bakanlık tarafından gerçekleştirilecek konular ve yapılması düşünülen projeler hakkında Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ile görüş alış verişinde bulundu.

Kaynak: AA