Adana'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

TAG Otoyolu Karaisalı kavşağı civarında bir kamyon ile iki otomobilin karıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Otomobilde ölen kişiye ait olduğu tahmin edilen cep telefonu çalarken, polis arayana cevap veremedi.

Adana'da Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı
Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nun Adana'nın Karaisalı kavşağı civarında üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Ahmet Fida'nın (50) kullandığı 33 ACD 95 plakalı hafif ticari araç, emniyet şeridinden yola doğru çıktığı sırada, Ünal Duyu idaresindeki 16 BNN 98 plakalı kamyona çarpıştı. Bu sırada arkadan gelen ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 34 BGT 32 plakalı otomobil de araçlara arkadan çarptı.

Kazada, otomobilde bulunan ve henüz kimlikleri belirlenemeyen 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Ahmet Fida ise ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada, otomobilde ölen bir kişiye ait olduğu tahmin edilen cep telefonunun çalarken, polis arayan kişiye cevap veremedi.

Kaza yerinde yapılan çalışmaların ardından ölenlerin cenazesi, kimliklerin tespiti için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Kaynak: AA