8 TL'ye Sinema Keyfi

Film tutkunlarının, Cinemaximum’un konforlu salonlarında, her hafta en az bir film izlemelerini sağlamayı amaçlayan Piazza AVM, Çarşamba günlerini “indirimli sinema günü” ilan etti. Piazza’da sinema keyfi şimdi 8 TL.

8 TL'ye Sinema Keyfi
Her yaş ve gelir grubundan insana sinema salonunda film izletmeyi hedefleyen Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, sinemaseverlere, vizyon filmlerini çarşamba günleri 8 TL’ye izleme fırsatı sunuyor. Sinemaseverleri sevindiren kampanya ile vizyon filmlerini Piazza’da seyretmek daha keyifli bir hal aldı.

Daha çok moda, daha çok lezzet, daha fazla keyif ve eğlence anlayışıyla şehrin yeni yüzü olan Piazza AVM, avantajlı ve kaliteli alışveriş fırsatlarının yanı sıra, kent halkının sosyal ve kültürel yaşamına katkı sağlamaya devam ediyor.

Kahramanmaraş Piazza Cinemaximum’da bu hafta; Sihirbazlar Çetesi 2, Üç Harfliler 3: Karabüyü, Buz Devri 5: Büyük Çarpışma, Jason Bourne, Karanlık Sular, Evcil Hayvanların Gizli Yaşamı, Lanetli Anahtar, Suicide Squad: Gerçek Kötüler izleyicileri bekliyor.
Kaynak: İHA