Seydişehir'de Sıcak Asfalt Çalışması

Konya’nın Seydişehir İlçe Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesi kırsal ve merkez mahallelerde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

Seydişehir'de Sıcak Asfalt Çalışması
Kızılcalar Mahallesi 308 Sokak ve çevresinde bulunan sokaklarda, Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlama ekipleri sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşan kış mevsimi öncesi asfaltlama çalışmalarını merkez ve kırsal mahallerde aralıksız sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiriyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ayrıca ilçenin farklı bölgelerinde yapılan su, elektrik, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda da bakım ve onarım yaparak, olası kazaların önüne geçiyor.

Yaz sezonu süresince şehir merkezine uzak çevre mahalleler ve kırsal bölgelerdeki mahallelerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık verdiklerini kaydeden Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Şehir merkezimize yakın olan mahallelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Asfalt ekibimiz bir taraftan bakım ve yama çalışmaları yaparken diğer taraftan da soğuk ve sıcak asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kızılcalar Mahallesi 308 sokak ve çevresinde 9 bin metrekare alanda sıcak asfalt çalışmalarımızı yolların daha elverişli kullanılabilmesi için yapıyoruz. Havalar fırsat verdikçe mahallelerimizde asfaltlama çalışmalarını sürdüreceğiz” dedi.

Mahalle merkezi ve ara sokaklarda yapılan asfalt çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, yapılan asfaltlama çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ettiklerini kaydettiler.
Kaynak: İHA