Şehit Baba-Oğula Veda

Diyarbakır’da PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla yaptığı saldırıda şehit olan polis memuru Ahmet Gülbahar ve 5 yaşındaki oğlu Hüseyin Utku Gülbahar, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı.

Şehit Baba-Oğula Veda
Diyarbakır’dan Konya’ya tayini çıkan ve ilişki kesmek için Şehit Emniyet Amiri Murat Uçar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği’nde bulunan ve yaşanan saldırıda şehit olan Kahramanmaraşlı polis memuru Ahmet Gülbahar ve oğlu Hüseyin Utku Gülbahar için memleketi Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde cenaze töreni düzenlendi.

Merkez Ulu Camii’nde düzenlenen törende şehit kocası ve oğlunun tabutuna sarılan Betül Gülbahar, bayan polis memurlarının desteğiyle ayakta durabildi.

Şehit annesi Şadiye Gülbahar ise önce torunu Hüseyin Utku Gülbahar’ın sonra Ahmet Gülbahar’ın Türk bayrağına sarılı tabutuna sarılarak fotoğraflarını öptü.

İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından şehit polis memuru Ahmet Gülbahar ve oğlu Hüseyin Utku Gülbahar’ın naaşı Afşin Şehitlik Mezarlığı’nda yan yana toprağa verildi.

Törene; Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, siyasi parti başkanları, ilçe belediye başkanları, şehit yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: İHA