Milletvekili Tunç Sel Afetinin Yaşandığı Bölgelerde

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç Bartın’da etkili olan şiddetli yağış sonrası meydana gelen sel ve heyelanlardan zarar gören Amasra İlçesinin köyleri ile Kurucaşile ilçesi ve köylerinde hasar tespit ve yaraları sarma çalışmaların da geçmiş olsun ziyaretleri yapıyor.

Milletvekili Tunç Sel Afetinin Yaşandığı Bölgelerde
Selin yaşandığı ilk günden itibaren sel bölgesine giderek arama-kurtarma çalışmalarını takip ederken Milletvekili Tunç bu kapsamda, AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte selde zarar gören Kurucaşile-Meydan, Karaman ve Amasra ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaraların sarılacağını vurgulayan Tunç yaşanan hasarı yerinde incelerken sel mağduru vatandaşlar ile yakından ilgilendi.

Sel afetinin yaşandığı ilk saatlerde Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak ve AFAD Başkanı ile telefon ile görüştüğünü bildiren Milletvekili Tunç, “ Başbakan Yardımcımız Sayın Veysi Kaynak yakından ilgilenerek tüm kurumları talimatlandırdı, arama-kurtarma çalışmalarında tüm kurumlarımız seferber edildi” diyerek, yaraların sarılması içinde çalışmaların başlatıldığını söyledi.

Kaynak: İHA