İzmirli İş Adamından Gümüldür'e Büyük Yatırım

Ünlü iş adamı Mustafa Tuncay Kantarcı’nın sahibi olduğu Vilka İnşaat, İzmir’in en gözde tatil beldelerinden biri olan Gümüldür’e yaptığı 46 dairelik Vilka Beach Resort’ün projesini tatil severlerin hizmetine sundu.

İzmirli İş Adamından Gümüldür'e Büyük Yatırım
Ünlü iş adamı Mustafa Tuncay Kantarcı’dan İzmir’in tatil cennetlerinden biri olan Gümüldür’e büyük yatırım. Yaklaşık 40 yıldır inşaat sektöründe hizmet veren Kantarcı, 2006 yılında hizmete açtığı Vilka İnşaat firması ile yaptığı birçok faaliyetle hızla büyümeye devam ediyor. Vilka İnşaat’ın son yatırımı İzmir’in sakin tatil beldelerinden biri olan Gümüldür’e yapıldı. Ünlü iş adamı Mustafa Tuncay Kantarcı, doğa harikası olan Gümüldür’de müşteri memnuniyetini dikkate alarak, yaz – kış bakımı yapılan ve denize yakın olan yaşam alanlarını tercih ederek Vilka Beach Resort’ü inşa etti.

Mustafa Tuncay Kantarcı yaptıkları Vilka Beach Resort projesi hakkında, ‘’ Gümüldür’de inşa ettiğimiz yeni sitemizin adı Vilka Beach Resort. 2 oda 1 salon olarak imal ettiğimiz 46 daireden oluşan projemiz bitmiş ve yaşam başlamış durumda. Neden 2+1 dairelerden oluştuğunu birçok kişi soruyor. En önemli sebebi kullanım süresi. Herkesin emekli olduktan sonra bir sahil beldesine yerleşme arzusu bulunmaktadır. Ancak son yıllarda artan teknoloji ve değişen hayat koşulları insanların hayat standartlarını değiştirmiştir. Bu nedenle aileler alışveriş merkezlerine yakın ve aynı zamanda aradığını çabuk bulabileceği yerleri tercih etmekle beraber artık sahil beldelerinde yaz kış oturmak isteyenlerin sayısı gittikçe düşmektedir. Bir sezonda en fazla 2 ay tatil yapılabilmektedir. Bunun için çok yüksek meblağlar ödemek istemeyen çekirdek aileler daha küçük, temizliği ve bakımı kolay, görsel açıdan kendilerini tatmin edecek, denize yakın, güvenliği olan ve yaz-kış sürekli bakımı yapılan yaşam alanlarını tercih etmektedirler. Daha önce tamamladığımız Seaside Residence projemizde genellikle misafir istemeyen ve iş yaşamının getirdiği stresi atmak için tatil amaçlı alım yapan birçok aile oldu. Vilka Beach Resort projemiz de yoğun ilgi görmektedir. Amacımız kaliteyi ulaşılabilir rakamlar ile sunabilmektir. Doğa ile uyumlu, yöreyi güzelleştiren ve estetik açıdan farklı imalatlar yapmaktayız. Yörede yaptığımız sitelerden sonra yapılan imalatlarda gözle görülen bir kalite artışı meydana gelmiş olması bizleri ve en önemlisi yöre halkını sevindirmektedir‘’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA