Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Yemek Düzenlendi

Bartın Valiliği tarafından Şehit Aileleri ve gaziler için yemek düzenlendi.

Şehit Aileleri Ve Gaziler İçin Yemek Düzenlendi
Bartın Valisi Nusret Dirim’in ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen yemekte Şehit aileleri, Gaziler ve aileleriyle sohbetler yapıldı.

Yemekte konuşan Vali Nusret Dirim, yemekte yaptığı konuşmada, Şehit ve Gazilerin haklarının ödenmeyeceğini belirterek,” Sizlere minnettarız” dedi.

Şehit ve Gazi aileleri ile yakından ilgilenerek sohbetler yapan Milletvekili Tunç ise; ”Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle ilgili 2010 yılında Anayasa değişikliği yapılmıştı. Pozitif ayrımcılıkla ilgili madde anayasamızdaki yerini almıştı. Ondan sonraki süreçte yine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız kurulduktan sonra ayrıca Şehir aileleri ve yakınlarıyla ilgili bakanlığa bağlı birer genel müdürlük oluşturuldu. Bu genel müdürlük vasıtasıyla çok güzel çalışmalar başladı.

Bu çalışmalara yeni yasal düzenlemelerle devam edeceğiz. Şehit ve gazi ailelerimizin fedakarlıkları hiçbir maddi değerle ölçülemez. Hangi düzenlemeyi yapsak yine de o borcumuzu ödeyemeyiz. Sizler ve sizlerin evlatları sayesinde bizler bu vatanda özgürce yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA