MASKİ'nin Altyapı Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünce Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde altyapı çalışmaları sürdürülüyor.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, çalışmaları yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, sağlam altyapı oluşturmak amacıyla işlerin titizlikle yürütüldüğünü kaydetti.

Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerindeki 20 mahallede 17 bin 500 metre kanalizasyon hattı döşeneceğini aktaran Özdemir, buralara 265 parsel bacası yerleştireceklerini bildirdi.

Yaklaşık 3 milyon lira maliyetli kanalizasyon hattı döşeme ve yenileme çalışmasının 9 bin 900 metrelik kısmının tamamlandığını belirten Özdemir, 'Battalgazi ilçesine bağlı Fırıncılar, Karabağlar, Kemerköprü, Karahan, Hanımınçiftliği, Alişar, Alacakapı, Yıldıztepe, Göztepe, Hasan Varol, Orduzu ve Hidayet Mahalleri ile Yeşilyurt ilçesine bağlı, Tecde, Konak, Görgü, Yakınca, Dilek ve Topsöğüt Mahallerinde ikinci etap kanalizasyon hattı döşeme, yenileme ve deplase çalışmaları hat döşeme ve parsel bacası yerleştirme çalışması gerçekleştireceğiz.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA