ETSO, Atılan Her Adıma Destek Veriyor

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı İdris Alan, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla atılacak her adıma ve her projeye destek verdiklerini, vermeye de hazır olduklarını söyledi.

ETSO, Atılan Her Adıma Destek Veriyor
Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED) Başkanı Faik İçmeli ile Elazığ Turizm ve Kültür Tanıtma Derneği (ETUDER) Başkanı Avukat Burak Soylu ETSO Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti. Sivil toplum kuruluşlarının kent için her zaman bir arayış, çalışma ve uğraş içerisinde olduğununu bilen ETSO Başkanı İdris Alan, "Bugünde yine aynı heyecanı bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Makamların geçici hizmetin kalıcı olduğu şiarı ile şehrimize, üyelerimize hizmet vermeye gayret gösteriyoruz. Bu süreç içerisinde hakkaniyet ve üyelerimizin menfaatlerini göz önünde bulundurarak her atılan adımı hesaplayarak çalışıyoruz. Elazığ içinde ve il dışında bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarımızla kentimiz için atılacak her adıma ve üretilecek her projeye hazır olduğumuzu bilmenizi istiyorum" dedi.

ETSO ile daha önce yaptıkları ’Girişimci Kente Doğru’ projesinin yararlarını gördüklerini belirten ELFED Başkanı Faik İçmeli de, ilerleyen zamanlarda da müşterek olarak çok daha güzel çalışmaları birlikte sürdürmek istediklerini kaydetti.

Kaynak: İHA