ALTİD'den Yeni Evli Çiftlere 'Balayı' Jesti

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’na katılan çiftler yapılan çekiliş sonucunda balayı tatili kazandı.

ALTİD'den Yeni Evli Çiftlere 'Balayı' Jesti
Alanya Kaymakamlığı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi, aile yapısının güçlü temeller üzerine kurulması, yüksek boşanma oranlarının önüne geçilmesi ve sağlıklı toplum için sağlıklı aile anlayışı ile eğitim programlarını sürdürmeye devam ediyor. Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ile yapılan işbirliği sonucunda ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’na katılan yeni evli çiftler, Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet Çelik ve ALTİD Başkan Yardımcısı Hızır Bozdoğan eşliğinde yapılan çekiliş ile balayı tatili kazandılar.

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Çelik, çekiliş öncesi yapmış olduğu konuşmada, “Aile, toplumun ve milletin geleceği açısından büyük bir öneme sahiptir. Sağlıklı bir aile yapısı beraberinde sağlıklı bir toplumu oluşturacağı gibi gelecek nesillerin sağlam temellere oturtulması ve ülke geleceğine olumlu katkıda bulunabilmeleri açısından önemli bir yere sahiptir. Alanya Kaymakamlığı Alanya Sosyal Hizmet Merkezi olarak bakanlığımızın hizmetlerinden biri olan ‘Evlilik Öncesi Eğitim Programı’ ailenin refahı ve geleceği anlamında genç çiftlerimize yol gösterici bir kılavuz niteliğindedir. Başlatmış olduğumuz bu programda bize desteklerini esirgemeyen başta Alanya Kaymakamımız Dr. Hasan Tanrıseven’e, ALTİD yönetimi ve tüm üyelerine ve yeni evlenen, eğitimlerimize katılan tüm çiftlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Çekiliş sonucu balayı kazanan çiftler şu otellerde konaklayacak: Club Paradiso, Blue Wave, Blue Star, Clup Sidar, Kleopatra Royal, Aytur Eftalia.
Kaynak: İHA