Nurettin Veren: Baykal'a kaset komplosu FETÖ tarafından yapıldı

Bir zamanlar teröristbaşı Fethullah Gülen’e en yakın isimlerden biri olan Nurettin Veren, CNN Türk ekranlarında yayınlanan 'Türkiye'nin Gündemi' programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Nurettin Veren: Baykal'a kaset komplosu FETÖ tarafından yapıldı
Nurettin Veren: Baykal'a kaset komplosu FETÖ tarafından yapıldı
FETÖ terör örgütünün yatak odası şantajlarına değinen Nurettin Veren, Baykal'a kaset komplosunun FETÖ tarafından yapıldığını öne sürdü.

Terör örgütünün 14 Ağustos senaryolarını hayata geçirilebileceğine dikkat çeken Veren, cemaatin 1993 yılından itibaren bilişim sektöründe yetişdirdiği elemanlarla Türkiye'nin dijital sektörünü kilitleyebileceğini belirtti.

Yeniakit yazarı Nurettin Veren, terör örgütünün Kızılcahamam'da bulunan kamp yerinde siyasi partilere mensup kişiler hakkında ses ve görüntü kayıtlarının gerçekleştirildiğini söyledi.

BAYKAL'A KASET KOMPLOSUNU FETÖ YAPTI

Kızılcahamam'da FETÖ tarafından çok bir kampüs kurulduğunu belirten Veren ' Burada mükemmel bir şekilde bilgiler ve görüntüler arşivlendi. Baykal'ın kasetlerini FETÖ terör örgütü çekti' dedi.

DİJİTAL SABOTAJ YAPABİLİRLER

Terör örgütü tarafından bilişim sektöründe yetiştirilen elemanların sabotajlar yapabileceğinin altını çizen Veren, ' Havaalanları, bankalar ve borsanın sistemlerine girip çökertebilirler, hatta araçların fren sistemlerini bile kitleyebilirler' dedi.

AİLEMİ SİLDİM

6 evladı ile bedel ödediğini söyleyen Veren, ' Onları vatan haini ilan ediyorum. Ebediyen hayatımdan sildim. İki yakaları bir araya gelmesin. Bu vatana ihanet etmek babaya ihanet etmekten daha kötü' diye konuştu.