Uşak Belediyesi Şehri Değiştirmeye Devam Ediyor

Uşak Belediyesi kentin değişik mahallelerinde üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yenileme çalışmaları devam Kazım Karabekir Caddesi vatandaşın hizmetine sunuldu.

Uşak Belediyesi Şehri Değiştirmeye Devam Ediyor
Göreve geldiklerinden bu yana şehrin her tarafının şantiye görüntüsünü büründüğünü söyleyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan daha önce Zübeyde Hanım Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Fatih Caddesi, Nuri Şeker Caddesi, Kıbrıs Caddesi, Tekmen Uluyolu, Gediz Ulu Yolu ve İstiklal Caddesi’nin yenilendiğini söyledi.

Cahan; " Bunun yanında İzmir Ankara karayolu üzerinde 15 Temmuz Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı yapılarak şehirlerarası trafiğe de etki edildi. Ana caddelerin yolların düzenlenmesi ve modernleşmesi için çalışmalar sürüyor. Bu kapsamda Atatürk Mahallesi ve Fatih Mahallesi’ni ayıran Esentepe yolu olarak bilinen Kazım Karabekir Caddesi’nin parkelerinin yanı sıra kaldırımları yeniden düzenlendi.

Cadde, modern ve kaliteli asfalta kavuştu. Kaldırımlar ise beklentileri karşılayan bir hale getirildi.

" dedi.

"MARKA BİR ŞEHRİ ORTAYA KOYMAK ADINA GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ "

Kentin her mahallesinin daha yaşanabilir bir hal alması adına çalışmaların sürdüğünü kaydeden Cahan,”İlimizde tüm mahallelerimizde değişimi yaşatmak ve mutlu insanların yaşadığı marka bir şehri ortaya koymak adına gece gündüz demeden çalışmalar devam ediyor. Bu konuda her yönüyle titiz bir yönetim tarzındayız. Mahallelerimizde önemsediğimiz işlerin başında ise yollar gelmektedir. Uzun yıllar önce yapılan parke yollar artık ihtiyaca cevap vermiyordu. Bu nedenle geçtiğimiz yıl başladığımız ana caddelerin yollarını değiştirme çalışmalarına bu yıl da devam ettik. Birçok caddede yaptığımız çalışmaları Esentepe yolu olarak bildiğimiz Kazım Karabekir Caddesi’nde de gerçekleştirdik. Caddemiz son haliyle beğeni kazanan bir duruma geldi” ifadelerini kullandı.

"EMEĞİ GEÇEN TÜM PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ "

Uşak’ı geliştirmeye ve değiştirmeye devam edeceklerini aktaran Cahan şu ifadelerle konuşmasına son verdi; “Uşak’ta başladığımız değişim çalışmaları hız kesmeden devam edecek. Gerek büyük projelerimizin hayat bulması, gerekse vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde ortaya çıkardığımız çalışmalarla ilimiz yaşanabilir kentler arasında yerini alacak. Bu konuda bütün personelimiz ve birimlerimizle topyekun sahada olacağız. İlimizin yollarında da başarılı işler sürecek. Şimdiden emeği geçen tüm personelimize teşekkür ederiz”
Kaynak: İHA