Süleyman Seba, Kabri Başında Anıldı

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, vefatının 2. yılında kabri başında anıldı.

Süleyman Seba, Kabri Başında Anıldı
Siyah-beyazlı kulübün yöneticileri, taraftarlar ve Seba’nın sevenleri, 13 Ağustos 2014’te hayatını kaybeden Seba için Feriköy Mezarlığı’ndaki kabri başında düzenlenen anma törenine katıldı.

Efsane başkan için kabri başında Kuran-ı Kerim ve dua okundu.

Ali Sami Yen de kabri başında anıldı

Öte yandan siyah-beyazlı yöneticiler ve taraftarlardan daha sonra, Galatasaray Kulübü’nün ilk başkanı ve kurucusu Ali Sami Yen’in de kabri başına giderek dua etti.

Çebi: “Başkanımızı çok özlüyoruz”

Anma töreni sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Beşiktaş Kulübü 2. Başkanı Ahmet Nur Çebi, katılan herkese teşekkür ederek, “Spor camialarını ve her türlü camiayı yükselten, yücelten, onları temsil eden ve onlara üye olan kişilerin kişilikleri, karakterleri, tavırları ve tarzlarıdır. Sayın rahmetli onursal başkanımızın bu konuda lider olduğunu, sadece Beşiktaş’ın değil bunu da belirtmek istiyorum. Deplasman yasağının kalktığı bir süreç başladı.

Hayırlı olsun. Bugün Ali Sami Yen beyefendiyi de ziyaret ettik. Rakiplik sadece sahadadır. Başkanımıza ve Ali Sami Yen beyefendiye Allah rahmet eylesin diyorum. Başkanımızı çok özlüyoruz. Bıraktıkları ile camiaya katkı vermeye çalışıyoruz” dedi.

Ürkmezgil: “İnşallah bugünkü centilmenlikle, duygusallıkla bu ligde başlar ve öyle devam eder”

Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise yaptığı açıklamada, “Geçen sene şampiyon olduğumuzda başkanımızın hem Şenol hocaya hem de oradaki tüm personele vermiş olduğu söz üzerine onun takımla beraber, personelle beraber deplasmana gittiğinde burada olamadığından dolayı gerçekten çok üzülmüştü. Ama buradaki şu kalabalığı, şu güzellikleri ikinci başkanımızla paylaştığımızı anlattığımda herhalde onunla biraz teselli bulacaktır. İnşallah bugünkü centilmenlikle, duygusallıkla bu ligde başlar ve öyle devam eder” diye konuştu.

Kaynak: İHA