Özel MEDİKAR Hastanesi Karabük'ün Sağlık Turizminden Yararlanması İçin Çalışıyor

25 milyar dolarlık sağlık turizminden Karabük’ün de yararlanması için çalışmalarını sürdüren Karabük Özel MEDİKAR Hastanesi Genel Müdür ve Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu “Sağlık Turizmin de durmak yok, yola devam” dedi.

Özel MEDİKAR Hastanesi Karabük'ün Sağlık Turizminden Yararlanması İçin Çalışıyor
Özel MEDİKAR Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ziya Boyacıoğlu, hastane yönetim kurulu üyesi Çağrı Güleç, Kurumsal Pazarlama ve İletişim Koordinatörü Dr. İlker Telli, Ürdün Dostluk Derneği Başkanı ve hastane Acil Doktoru Yusuf Alrashdan ile İş adamları Mutasim Mücahit, Ahmed Dababseh ve Dr. Ziyad Alrawshdeh’den oluşan Ürdün heyeti ile İstanbul’da Sağlık Turizmi konusundaki projeleri konuşmak için bir araya geldi.

Ürdünlü İş adamı Mutasim Mücahit’in ofisinde gerçekleştirilen toplantıda Karabük ve Batı Karadeniz Bölgesinin ekonomisine katkı sağlamanın MEDİKAR Hastanesi’nin görevleri arasında yer aldığını belirten Boyacıoğlu, “25 Milyar dolarlık pastadan pay alan iller İstanbul-Ankara- İzmir- Antalya ve şimdi de Samsun başladı.

Sinop ile Gebze arasındaki boşluğu bölgemizin sağlıkta öncü kuruluşlarından olan Karabük Özel Medikar Hastanesi olarak biz doldurmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Burada da öncü olmak için çalışıyoruz. Bu alanda somut adımlarımızı ‘durmak yok yola devam’ sloganı ile atmaya devam ediyoruz. Ürdünlü iş adamı Mutasim Mücahit’in İstanbul’daki ofisinde Sağlık Turizmi konusundaki çalışmalar ve projeler hakkında somut adımları attık. Ön protokol imzaladık” dedi.

Kaynak: İHA