Bilecikspor Başkanı Cinoğlu'dan Başkan Yaman'a Ziyaret

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı ziyaret etti.

Bilecikspor Başkanı Cinoğlu'dan Başkan Yaman'a Ziyaret
Bilecik 1. Amatör Lig’de mücadele eden Bilecikspor’un Başkanı İsmail Cinoğlu, Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı ziyaret ederek, arkasında Mustafa Yaman yazılı 11 numaralı Bilecikspor forması hediye etti. Ziyaret hakkında açıklama yapan Başkan Yaman, 31 Ağustos gecesi Pelitözü Gökkaya Parkta gerçekleştirecek olan Bilecikspor Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesine davet edildiğini belirtti.

Yaman, “Geceye katılmaktan duyacağı memnuniyeti kulüp başkanı İsmail Cinoğlu dile getirdik. Sağlıklı yaşam ve spora verdiğimiz önemle birlik, beraberlik gecesinde Bilecikspor’un yanında olacağız. Bilecikspor’a bizimde Bayırköyspor olarak içinde olduğumuz Bilecik 1. Amatör Lig’de başarılar dilerim” dedi.

Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu ise; Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ın her zaman spora önem verdiğini belirterek, “Gecemize gelerek bizleri onurlandıracaklar. O gecede tüm Bilecikspor sevdalısı, eski sporcular, eski başkan ve yöneticilerimizle bir arada olacağız. Bende ilçe, belde ve köyleri gezerek herkesi Bilecikspor Birlik, Beraberlik ve Dayanışma gecesine davet ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA