Bakan Eroğlu Ve Akdağ, Erzurum'da Toplu Açılış Törenine Katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’da toplu açılış törenine katıldı. Projelerin yapımını üstlenen yüklenici firmalarla projelerin bitiş tarihi üzerine pazarlık yapan Bakan Eroğlu’nun “Darbe saati olmasın da” esprisi güldürdü.

Bakan Eroğlu Ve Akdağ, Erzurum'da Toplu Açılış Törenine Katıldı
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Erdoğlu ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, bir dizi ziyaret ve toplu açılış törenleri için geldikleri Erzurum’da Vali Azizoğlu’nu makamında ziyaret etti. Burada yapılan yatırımlara ilişkin bilgi veren Bakan Eroğlu, bölgenin kalkınması adına önemli projelere imza atıldığını söyledi.

Valilik ziyaretinin ardından 822 milyon TL değerindeki 76 projenin açılışı için Yakutiye Meydanı’na gelen iki bakan, burada vatandaşlarla bir araya geldi. Yapılan proje ve yatırımların ciddi bir kalkınma hamlesi oluşturduğunu belirten Bakan Akdağ, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na teşekkür etti.

Sakalıkesik Ovası Sulama Projesi’nin telekonferans ile açılışı öncesinde konuşan Bakan Eroğlu, “822 milyon TL yatırım sağlıyoruz. Erzurum Erzurum olalı böyle müjde görmedi. Ama hepsi Erzurumlulara değer, bu insanımıza değer” dedi.

Konuşmasının ardından yüklenici firma sahipleriyle proje bitim tarihleri konusunda pazarlık yapan Bakan Eroğlu’nun tamamlanması 15 Temmuz’a denk gelen projenin saatine ilişkin “Darbe saati olmasın da” esprisi herkesi güldürdü. Espri amacıyla söylediğini belirten Eroğlu, “Tabiki de şaka yapıyoruz, o günler geçti. Biz artık o saatlerde yatırım yapıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA