Toyota Hilux Türkiye Turuna Başladı

Toyota Hilux Türkiye turuna Çeşme'de başladı.

Toyota'dan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye turuna başlayan Toyota Hilux'un ilk etapta Çeşme Marina'da otomobilseverlerle buluşacağı belirtildi. Açıklamada yer alan bilgiye göre, Marina'da kurulan 2 katlı standı ziyaret edenlerden isteyenler test sürüşü yaparak aracı yakından inceleyebilecek.

Bir ay sürecek tanıtım etkinliğinde hafta sonları Ulaş Kurugülle ile Quarted grubu da 19.00-21.00 saatleri arasında klasik müzik dinletisi sunarken, sürpriz sanatçılar ile devam edilecek aktivitede ayrıca, Hilux ile test sürüşü yapanlara 'Hilux El Feneri' hediye ediliyor.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, ocak-temmuz dönemini kapsayan süreçte Türkiye'de toplamda 2 bin 365 adetlik satışla segmentinde lider konumda bulunan Hilux, yılın ilk 7 ayındaki satış performansı ile 'Türkiye'de de efsane pick-up' olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sekizinci jenerasyonu ile 2015 Ekim ayında satışa sunulan Hilux, ilk ayda 727 adetlik satışıyla, 2009 yılından bu yana 1 ayda en çok satılan pick-up olma başarısını da göstermişti.

Hilux'un test ve tanıtım aktivitesi Çeşme'den sonra da devam edecek.

Kaynak: AA