Kuyucak Atatürk Spor Salonu Hizmete Hazır

Aydın’ın Kuyucak ilçesinde yer alan Kuyucak Atatürk Spor Salonu’nun genel bakım onarım çalışmaları tamamlandı.

Kuyucak Atatürk Spor Salonu Hizmete Hazır
Kuyucak Atatürk Spor Salonu’nun bakım onarım çalışmaları 29 Nisan’da başlayıp 11 Temmuz’da tamamlanarak Kuyucak halkının hizmetine açıldı. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından bakım onarım çalışmaları için 231 bin TL’lik bütçe ayrıldı.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, salon içerisinde yer alan oyun alanının çürüyen yerleri değiştirilerek zemine vernik çalışması yapıldı. Salonun alt katında bulunan duşlar ve hakem odaları yeniden dizayn edilerek tesise yeni bir antrenman salonu kazandırıldı. Yeni antrenman salonunda ilçemizde vatandaşlarımız tarafından yoğun taleplerin olduğu cimnastik, boks ve taekwondo branşı antrenmanları yapılacak.

Kuyucak Atatürk Spor Salonunun içi ve dış cephesinin boya ve tadilatları yapıldı. Salonun çevre düzenlenmesi yapılarak yeni görünümüne kavuştu.

Spor Salonunun tüm kalorifer sistemi, su tesisatı sistemi ve salon aydınlatmaları yenilendi. Salonda bulunan ses sisteminin ve güvenlik kameralarının günümüz teknolojik şartlarına uygun bir şekilde yenilenmesi yapıldı.

Salonda bulunan tüm soyunma odaları, duşlar ve lavabolar yenilenerek sporcularımıza ve vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet edilmesi sağlandı. Oyun alanında antrenman ve müsabaka yapan sporcuların daha güvenilir bir şekilde spor yapmaları için tüm oyun alanın çevresine koruma minderi yapıldı.
Kaynak: İHA