Kartepe Belediyesi'nden Demokrasi Şehitlerine Toplu Yardım

Kartepe Belediyesi, darbe girişimi esnasında gazi ve şehit olan vatandaşlar için toplanan yardım kampanyasına destek verdi.

Kartepe Belediyesi'nden Demokrasi Şehitlerine Toplu Yardım
FETÖ/PDY Terör örgütünün darbe girişimi esnasında şehit ve gazi olanların aileleri için Başbakanlık tarafından başlatılan “15 Temmuz Şehit ve Gazi Ailelerine yardım kampanyası” tüm yurtta olduğu gibi Kartepe’de de yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Kartepe Belediyesi personeli de “15 Temmuz Şehit ve Gazi Aileleri” için başlatılan bu yardım kampanyasına topluca katkıda bulundu. Bu kapsamda Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve gönüllü belediye personelinin katılımlarıyla toplanan grup, Ziraat Bankası Kartepe Şubesi’ne giderek, aralarında topladıkları paraları şehit ve gazi aileleri için Başbakanlık tarafından açılan hesaba yatırdı.

Programında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Şahsi menfaatlerini hiçe sayıp, sadece ülkemizin bekasını düşünerek Başkomutanımızın çağrısı ile sokaklara çıkan kahraman şehitlerimizi bir kez daha minnetle yad ediyorum. Türkiye Cumhuriyet tarihinde hepsi ayrı ayrı kahramanlık öyküsü yazmış ve unutulmaz olmuşlardır. Şehitlik mertebesine ulaşanlar ve gazilerimizin aileleri milletimizin kutsal emaneti sayılır. Bu hislerle, başkan yardımcılarım ve personelim olmak üzere, herkes kendi imkanları ölçüsünde az çok demeden demokrasi şehitlerimizin ailelerine yardım etmek için buradayız. Bu kampanyaya katkıda bulunmak için burada olan tüm çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri birlik ve duyarlılıktan ötürü teşekkür ederim.15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrasında Kartepe halkımız ve belediye personelimiz tek yürek olup, Milli İrade Meydanında demokrasiye sahip çıkmış, milli mücadele de cesur ve kararlı bir duruş sergilemişlerdir. Birliğimiz daim olsun inşallah” dedi.

Kaynak: İHA