'İyi Ve Kötü Günde Birlikteyiz Projesi' Tamamlandı

Kırşehir Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, 'İyi ve Kötü Günde Birlikteyiz Projesi' kapsamında, yetiştirme yurtlarından atamaları yapılan personel ile bir araya geldi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre Akgül, yetiştirme yurtlarından atama yapılmak suretiyle Kırşehir Emniyet Müdürlüğünde istihdam edilen personel, eş ve çocuklarıyla toplantı yaptı.

Akgül, toplantıdaki konuşmasında, proje kapsamında yurtlardan ataması yapılan personele yönelik etkinliklerin bir yıldır sürdüğünü ifade ederek, bu toplantı ile projenin sonlandırıldığını ifade etti.

Personelin kişiler arası iletişimini güçlendirmek amacıyla iletişim becerileri, iş hayatında karşılaşacağı sorunlarla baş edebilmesi için öfke kontrolü ve aile içi ilişkiler konularında eğitimler verildiğini vurgulayan Akgül, şunları kaydetti:

'Amacımız suç ve suçla mücadeleyi en üst seviyeye çıkarmak ve vatandaşlarımıza daha iyi bir hizmet vermektir. Yurtlardan gelerek teşkilatımızda çalışmakta olan personelimiz bizlerin bir parçasıdır. Bu tip projeler personelin birbirleriyle yakınlaşmasını sağlamakta, sorumluluk duygularını daha çok artırmaktadır. Hizmet seviyesinin yükselmesine katkı sağlamaktadır. Projede emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.'

Akgül, projeye katılan ve görev alan personele çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: AA