Hırsızlık Girişimleri Kuyulu Halkını Tedirgin Ediyor

Aydın’ın merkez ilçesi Efeler’in Kuyulu Mahallesi’nde oturan vatandaşları, geceleri sıkça görülen hırsızlık olayları tedirgin etmeye başladı.

Hırsızlık Girişimleri Kuyulu Halkını Tedirgin Ediyor
Geceleri sık sık yaşanan hırsızlık olaylarından tedirgin olan mahalle halkı, güvenlik güçlerinden yardım istedi. Mahalle sakinlerinden İbrahim Aydın, "Mahallemiz çok sakin ve huzurlu bir yerdi. Aydın’ın büyükşehir olması ile birlikte köyden mahalleye dönüştük. Köy yeri olduğu için genelde evlerimiz tek müstakil evler. Bu durum hırsızların işlerini daha da kolaylaştırıyor" dedi.

HIRSIZLIK GİRİŞİMİ SON ANDA ÖNLENDİ

Geçtiğimiz günlerde bir mahalle sakininin sabaha karşı evinin perdesini kapatmak için pencereye yöneldiği sırada hırsızla karşı karşıya geldiğini ve hırsızların yaşanan kargaşadan yararlanarak kaçtığını söyleyen Aydın, "Güvenlik güçlerimizden bu konuda yardım bekliyoruz. Birkaç haftadır mahallede herkes evlerinde gece nöbeti tutmaya başlar oldu. Geceleri çok sık köpekler havlıyor ve hızlıca koşan insanların ayak seslerini duyar olduk. Çok tedirgin oluyoruz. Güvenlik güçlerimizin mahallemizde devriye atarak kötü niyetli kişilerin önüne geçmelerini talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA