Başkandan Üyelerine Teşekkür

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Eğitim Bir-Sen Temsilciliği demokrasi nöbetlerindeki gayretlerinden dolayı eğitim camiasına teşekkür etti.

Başkandan Üyelerine Teşekkür
Eğitim camiasının her akşam tutulan demokrasi nöbetlerinde tam kadro etkili bir şekilde görev aldığı belirtildi. Vezirköprü Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Temsilcisi Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada nöbet süresince çok sayıda program yaptıklarını, yemek ikramında bulunduklarını, milli ve manevi değerleri içeren etkinliklerde bulunduklarını söyledi.

Yılmaz, “Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen olarak ilk günden son güne kadar meydan nöbetlerini ibadet aşkıyla yerine getiren ve çok sayıda meydan programı yapan üyelerimize teşekkür ederim milli birlik ve beraberliğimize katkı sağlayan herkesten Allah razı olsun. Allah milletimize bu musibet sonucu önümüze açılan beyaz sayfayı yaratılış amacına uygun olarak doldurmayı nasıp etsin” dedi.

Ülkemiz üzerine oynanan bu oyunlardan sonra eğitimcilere büyük görevler düştüğünün altını çizen Yılmaz, daha çok çalışılması, daha çok fedakarlıkta bulunulması konusunda tüm eğitimcilere çağrıda bulundu.
Kaynak: İHA