Nazilli'de Hizmetlerin Kontrol Ve İncelemeleri Devam Ediyor

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, bu seferde Kavacık Mahallesine gitti. Yapılan çalışmaları inceledi, mahalle sakinleri ile sohbet etti.

Nazilli'de Hizmetlerin Kontrol Ve İncelemeleri Devam Ediyor
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kavacık Mahallesine giderek Nazilli Belediyesi tarafından yapımı devam etmekte olan ve yapımları tamamlanan hizmetleri kontrol etti. Alıcık, yılmadan yorulmadan gezdiği tüm mahallelerde eksik olanları kendisi yerinde tespit ederken mahalle sakinleri ile sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyor.

Kavacık mahallesinde dış cephesi Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce boyanan camiyi, Okul etrafında emniyet amaçlı yapılan istinat duvarını ve yine badanası yapılan mahalle konağını yerinde inceleyerek denetledi. Bu çalışmaların kontrollerini yapan Başkan Alıcık, daha sonra Mahalle Muhtarı Emin Güngör ile birlikte Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek samimi bir ortamda sohbet etti. Her mahallede olduğu gibi Kavacık Mahallesi’nde de kendisine her seferinde çok büyük ilgi gösteren Mahalle sakinleri ile yaptığı sohbet sırasında vatandaşın sorunlarını ve mahallerinde yapılması gereken ihtiyaçların neler olduğunu öğrendi.

Başkan Alıcık; “Mahalle sakinleri ile yaptığımız sohbetler gayet samimi bir ortamda gelişirken, aramızdaki bağ daha da kuvvetleniyor. Bizleri kendilerinin arasına alarak kendilerinden sayıyorlar. Bunu yaşamak bize onur ve gurur veriyor. Biz Nazilli Belediyesi olarak her mahalleye eşit derecede hizmet götürmeye özen gösteriyoruz. Ziyaretimizle birlikte yapımları devam eden veya tamamlanan hizmetlerin kontrol ve incelemelerini yapıyoruz. Bundan sonrada vatandaşımızdan gelen taleplere göre öncelikli olan hizmetleri imkanlarımız elverdiği ölçüde yapacağız inşallah” dedi.

Kaynak: İHA