Demokrasi Meydanı'nda Doğum Günü Kutlaması

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milli İrade nöbeti tutan küçük Adnan İbo’nun doğum gününü Demokrasi Meydanı’nda kutladı.

Demokrasi Meydanı'nda Doğum Günü Kutlaması
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, günlerdir Demokrasi Nöbeti tutan engelli çocuk Adnan İbo’nun 13. yaş gününü Demokrasi Meydanı’nda pasta keserek kutladı. Tahmazoğlu, günlerdir Demokrasi Meydanı’nda nöbet tutan Adnan İbo’nun doğum gününü kutlamaktan mutluluk duyduğunu belirterek, “15 Temmuz darbe girişiminden bu yana halkımızla birlikte Demokrasi Meydanı’nda nöbet tuttuk. Ben tüm halkımıza yürekten teşekkür ediyorum. Nöbetimizde, bir haftalık bebeklerden tutunda çocuklar, kadınlar, yaşlılar, işçiler, memurlar, çiftçiler ve esnaflar yani toplumun her kesimi sabahlara kadar nöbet tuttu. Engelli kardeşlerimiz de bu nöbette bizleri yalnız bırakmadılar. Bunlardan bir tanesi de Adnan kardeşimiz. O da 27 gecedir burada nöbetini tutuyordu. 13. Yaş gününü de Demokrasi Meydanı’nda kutluyoruz. Kendisine bundan sonraki hayatında hayırlı uzun ömür diliyorum” dedi.

En güzel doğum günümdü

13. yaş gününü kutlayan Adnan İbo, kendisi için düzenlenen doğum günü kutlamasından mutlu olduğunu belirterek, “Öncelikle Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaşadığım en güzel doğum günümdü. Bana bu mutluluğu yaşatan ve bu kutlamada emeği gecen herkesten Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA