Başkan Karaosmanoğlu, Model Çelik Firmasını Ziyaret Etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Arslanbey Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini sürdüren Modül Çelik firmasını ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi.

Başkan Karaosmanoğlu, Model Çelik Firmasını Ziyaret Etti
Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, reel sektörün Kocaelideki temsilcilerinden Modül Çelik firmasını ziyaret etti. Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in de eşlik ettiği ziyarette, reel sektörün ülke ekonomisi içerisindeki önemi ve istihdamı üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Modül Çelik Şirket Müdürü Cenk Karaloğlu, Fabrika Müdürü Metin Oysu, Prof. Dr. Cüneyt Oysu ile Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal da görüşmede hazır bulundu.

Ziyarette konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemizin bütün yatırımları Kocaeli Üniversitemizde okuyan öğrencilerimizin saha çalışması için hizmetindedir. Tüm yetkililer bu tür girişimleri prosedüre boğmadan mesleklerinde kendilerini geliştirmek isteyen öğrencilerimize yardımcı olmalıdırlar. Bu konuda dün nasıl insiyatif aldıysak, bugün yine gerekli tüm çalışmaları yapmaya hazırız” diye konuştu.

Kaynak: İHA