AA'nın 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' Kitabı

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin olay anındaki fotoğraflarla kronolojik sıraya göre derlendiği kitap, Çankırı ve Tokat'ta 'demokrasi nöbeti' tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Anadolu Ajansının , 15 Temmuz'daki darbe girişiminin kronolojisi ve sonrasında yaşananları içeren 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabı, Çankırı ve Tokat'ta vatandaşlara dağıtıldı.

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik bir sıraya göre derlendiği kitaba, Çankırı Belediye Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlardan Ünsal Yüksel AA muhabirine, 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminden sonra her gece meydanda olduklarını söyledi.

15 Temmuz gecesi Türkiye'nin çok önemli bir badire atlattığını dile getiren Yüksel, 'Meydanlara gelip insanlarla birlikte darbeye karşı burada tek yürek oluyoruz. Bugün AA'nın bastırdığı kitabı alıp inceledik ve çok beğendik. Darbenin dakika dakika nasıl yapıldığını, bu süreçte ne katliamlar yapıldığını, nasıl oyunlar oynandığını gösteren çok güzel bir çalışma olmuş. Bu güzel çalışmayı yapan AA'ya teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

Gelecek kuşaklar için kitabın önemli bir kaynak olacağını aktaran Yüksel, 'Bu kitap sayesinde gelecek nesiller 15 Temmuz'da neler yaşandığını görecek. Ülkemizin bir daha benzer şeyler yaşamaması için daha uyanık olmamız için hazırlanmış çok özel bir çalışma.' dedi.

- Tokat

Darbe girişiminde yaşanan tüm gelişmelerin, AA muhabirlerinin anlık haberleri ve olay anındaki fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlenen ve ücretsiz sunulan 'Dakika Dakika FETÖ'nün Darbe Girişimi' kitabı, Tokat'ta da vatandaşlara dağıtıldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tutan halka dağıtılan kitaba, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tokat Valisi Cevdet Can ile Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, AA'nın standını ziyaret ederek vatandaşlara kitap dağıttı.

Vali Can ve Başkan Eroğlu, kitabın özenle hazırlanmış güzel bir kaynak olduğunu belirterek, AA'ya teşekkür etti.
Kaynak: AA