Karaer; 'Millet Ülkesinin Kaderini Değiştirdi, Türkiye Artık Daha Güçlü'

Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı A. Baki Karaer, milletimiz 15 Temmuz’da ülkesinin kaderini değiştirdiğini belirterek, “Türkiye artık dünden daha güçlü” dedi.

Karaer; 'Millet Ülkesinin Kaderini Değiştirdi, Türkiye Artık Daha Güçlü'
Sağlık-Sen Şube Başkanı A. Baki Karaer, hiçbir darbenin iyi olmadığını ancak FETÖ’nün darbe girişiminin en şerefsiz darbe girişimi olduğunu söyledi.

Darbeye karşı koyan Türk milletinin ülkesinin kaderini değiştirdiğini belirten Karaer, “Şerefsizce bir darbe girişimiydi. Ama o şerefsizce darbe girişimine milletimiz şerefli bir direnişle karşılık verdi. 15 Temmuz gecesi milletine ihanet eden ihanet çeteleri, bu milletin geleceğiyle oynamak istedi. Milletimiz 15 Temmuz’da tarih yazdı. Milletimiz 15 Temmuz’da ülkesinin, milletinin, geleceğinin kaderini değiştirdi. 15 Temmuz gecesi milletine ihanet eden ihanete çeteleri, ihanet şebekeleri, kahpeler bu milletin geleceği ile oynamak istediler. Allah’a hamdolsun, milletimiz bir ses bekliyordu. Milletimizin ve mazlum milletlerin o gece duymak istediği sesi bütün vatan haykırdı. Milletinin vatanına, milletine, milli iradeye sahip çıkmak için meydanlara çağırdı. O ses, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ diyerek emperyalizmin ezberini bozan sesti. O ses, Cumhurbaşkanı, milletin adamı, başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sesiydi” diye konuştu.

Türkiye Dünden Daha Güçlü”

Milletin iktidarına yönelik hain planlara bugüne kadar milletçe göğüs gerildiğinin altını çizen Karaer, “27 Nisan muhtırası, gezi olayları, 17-25 Aralık Hukuk Darbesi girişimi ve FETÖ darbe girişimi bunlardan bazıları. Bu millet darbelere, ihanet senaryolarına direndikçe, egemenlik mücadelemizin, 2023, 2071 hedeflerimizin karşısına dikilen dahili ve harici düşmanların hainlikleri de deşifre oldu. Allah’a hamdolsun ki, bu direnişlerimizle bu ihanet şebekesi ve arkasındaki şer güçler mağlup oldu. Bu hain kalkışmaya karşı kenetlenen bir Türkiye tablosu yaşıyoruz. Böyle bir şerden Yüce Rabbim milletimiz için büyük hayırlara vesile oldu. Artık Türkiye, kenetlenmiş milletiyle dünden daha güçlüdür. Allah her zaman birliğimizi güçlendirsin. Düşmanlara, hainlere fırsat vermesin” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA