Gebze'de Milli İrade Nöbeti Devam Ediyor

FETÖ/PYD Terör örgütünün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ardından başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetleri Gebze’de devam ediyor.

Gebze'de Milli İrade Nöbeti Devam Ediyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan’ın çağrısı üzerine başlatılan milli irade ve demokrasi nöbetlerinde Gebzeliler meydanları boş bırakmadı. Kent meydanını dolduran Gebzeliler, sabahın ilk ışıklarına kadar nöbetlerine devam etti. Milli irade ve kent meydanında yapılan nöbete Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çelik, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, STK’lar ve dernekler katıldı.

Mili irade ve demokrasi nöbetinde vatandaşlara hitap eden Anka Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Çelik, “Bu ihanet çetesinin bu millete yaptığını kimse yapmadı. Benimle aynı camide Allah’a secde eden, Ramazan’da benimle birlikte iftar eden bu alçaklarla, artık mabedimi de ayırdım, mezarlığımı da ayırdım, bunlar ile aynı Cennet’e de gitmeyeceğim” dedi.

Kaynak: İHA