Döşemealtı, Vosvos Severleri Ağırladı

Döşemealtı Belediyesi bu yıl 7’ncisi düzenlenen "Vostalya 07" Geleneksel Yaz Kampı’na ev sahipliği yaptı. Düzlençamı Mesire alanında gerçekleştirilen Kampa Türkiye’nin dört bir yanından kente gelen yaklaşık 400 dernek üyesi Vosvosaraba ve sahibi katıldı.

Döşemealtı, Vosvos Severleri Ağırladı
Vostalya07 Döşemealtı’nda…

Şirinliğiyle tüm Dünya’da fenomen olan ve kulüpler kurulan Wolswagenotomobil sahipleri "Vostalya07 " derneğinin 7.Geleneksel Yaz Kampı için kentin cazibe merkezi Döşemealtı ilçesinde 04-07 Ağustos tarihleri arasında yapıldı. DöşemealtıBelediyesi Düzlerçamı Mesire Alanında bir araya gelen "Vostalya07" derneği üyelerini Belediye Başkanı Turgay Genç’te yalnız bırakmadı. Dernek başkanı Fatih Özer’e doğum günü sürprizi yapan Başkan Genç, "Vosvos" severlere ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduğunu kendisinin de bu tür otomobilleri çok sevdiğini söyledi.

Dernek Başkanı Fatih Özer’de Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e özel yapım Vosvos otomobil maketi hediye ederek ev sahipliği için teşekkür etti.

Döşemealtı’nın tarihi ve doğal güzelliklerini gördüler…

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda 7’nnci Geleneksel Yaz Kampında bir araya gelen Vosvos severler için Döşemealtı gezisi düzenlendi.

Güver Uçurumundan başlayan gezi programı, tarihi Evdirhan Kervansarayı, Panoromik şehir turu, Kırkgöz Gölü, Kırkgöz Han gezisi ve ardından ilçede alışveriş yapma molasıyla sona erdi.
Kaynak: İHA