Çakır 'Butik Hastane Yapımına 2016'Da Başlanacak'

AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Kırmacı mahallesinde ki 2,5 dönüm arsanın Gençlik Müdürlüğü’nden Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne devrinin gerçekleşmesi sonrasında Butik Hastane yapımına bu yıl içerisinde başlanacağını açıkladı.

Çakır 'Butik Hastane Yapımına 2016'Da Başlanacak'
AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, ilçenin Kırmacı mahallesine yapılması planlanan Butik Hastane’nin arsa devri ile ilgili olarak AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Demirbaş, Kdz. Ereğli Halk Sağlığı Müdürü Dr. Şule Başöngen ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sezer Çetinkaya ile birlikte Kdz. Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago’yu ziyaret etti. Çakır ziyarette, Kırmacı mahallesinde yapılması düşünülen Butik Hastane’nin 2,5 dönüm arsasının Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden, Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne devri için gerekli olan harita yerleşkesini Belediye Başkan Yardımcısı Esra Alpago’nun hazırlatarak teslim ettiğini açıkladı.

Çakır, 2,5 dönüm arsanın onayı için gerekli yazışmalar Ankara’ya onaya gönderildiğini belirterek, “Arsa devrinin gerçekleşmesinin akabinde de Butik Hastane binasının yapımına başlanarak çok kısa sürede bitirilecek. Onay geldiği takdirde bizim hedefimiz Kırmacı’da ki Butik Hastane’nin yapımına 2016 yılında başlayıp kısa sürede bitirmek. 2017 yılında da diğer Butik Hastane’nin yapımına başlanacak ve buda çok kısa sürede bitirilecek. Bu iki hastane 350 yataklı büyük hastanemizden sonra yapıldığı bölgelde yaşayan halkımız için büyük kolaylık sağlayacak. Halkımız sağlık hizmetlerinden daha rahat yararlanacak ve aynı zamanda büyük hastanemizin de yükünü hafifletmiş olacağız. Ben Butik Hastane yapımına katkılarından dolayı öncelikle Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kaban ve Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu başta olmak üzere bizlere her zaman yardımcı olan Belediye Başkan Yardımcımız Esra Alpago’ya, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürümüze, Kdz. Ereğli Halk Sağlığı Müdürümüz ile İlçe Sağlık Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

Çakır, çalışmalarda aksaklık yaşanmaması için süreci birebir kendisinin de takip ettiğini vurguladı.
Kaynak: İHA